Lär känna TWEEK Ambassador Jennie Kåreblom

Lär känna TWEEK Ambassador Jennie Kåreblom

En Tweekster som har varit med nästan sedan starten, kokboksförfattaren och kvinnan bakom Instagramkontot @vvmattraning – Jennie Kåreblom är en av våra officiella TWEEK Ambassadors. 

Jennie Kåreblom är uppvuxen i Åhus, där hon fortfarande bor med sin familj. Hon driver sitt företag via Instagramkontot @vvmattraning där Jennie bland annat delar med sig av hennes viktresa (Jennie har gått ned över 50 kilo i vikt :O) och egna recept.

“Jag älskar att stå i mitt kök och skapa magi, alltså skapa magra recept utan att tumma på smakerna, men med en bråkdel av kalorier i. Jag har även gett ut fyra kokböcker: Jennies meny, Jennies familjefavoriter, Lättlagat med Jennie och Från Jennies kök. Detta har jag gjort helt i egen regi, tillsammans med min underbara familj som hjälper mej. Jag fullkomligt älskar att sprida energi och att få inspirera andra till nyttigare vanor.”

Jennie Kåreblom älskar att prova nya saker och hon är faktiskt en av de första som upptäckte TWEEK. Redan 2017 såg hon en bild på Facebook där någon hade delat med sig av TWEEKs Pick & Mix. Efter eftersökningar tog hon kontakt direkt med Åsa Rosén, grundare av TWEEK och har sedan dess haft nära kontakt med Team TWEEK. 

“Då jag älskar att prova nya saker som är ett bättre alternativ så väcktes min nyfikenhet 2017 när jag såg en bild på lösgodis på Facebook med mindre kalorier och socker. Jag googlade, sökte men fann inget om detta mystiska godis. Då jag inte är den som ger mig sökte jag tills att jag fann. Jag fick tag på grundaren Åsa Rosén som skickade över lite av varje sort till mig.

Jag var fast! Så gott och med friska smaker. Jag var helt mållös över hur gott godiset var och jag minns hur nervös jag var över hur min mage skulle reagera… för allt sockerfritt godis jag ätit tidigare hade inte varit snällt mot min mage. Så döm om min förvåning när jag inte kände något alls av TWEEK!”


Vilken TWEEK-godis är din favorit?

“Jag kan inte välja bara en favorit då jag är sugen på olika smaker vid olika tillfällen. Men just nu är Fizzy Fusion den som äts flitigt här hemma.”


Vad betyder TWEEK för dig?

“Då jag var den första testambassadören som började redan 21 februari 2018. Så jag är glad och stolt att få fortsatt förtroende för att få vara en av TWEEKs ambassadörer. Att få tipsa och visa alla mina följare om TWEEK är något som betyder massor för mig, då jag ätit det i fyra år.”

Om du fick bygga en helt egen TWEEK-påse, vilka sorter hade du lagt i den?

Då skulle den fyllas av salt, sött och surt. Jag är en allätare och gillar en härlig blandning. Eller så skulle det bli en påse med blandade smaker av skumgodis.

I min familj håller vi tummarna på att TWEEK kommer med klubbor, något som både stora och små skulle jubla över. 


TWEEKs snabba

Toffee / Foamie

Salty / Sweet

All day snacker / Weekend vibing

Romb / Fyrkant

Story / Reels