Lär känna TWEEK Ambassadors Evelina & Emmy Hammelfelt

Lär känna TWEEK Ambassadors Evelina & Emmy Hammelfelt

De två matglada systrarna – och officiella TWEEK Ambassadors Evelina och Emmy Hammelfelt, 25 och 28 år gamla driver tillsammans communityt Foodgeekz. Med ena systern i Stockholm och den andra i Skåne inspirerar de tusentals genom sociala medier.

Foodgeekz är ett mat-, hälso-, välmående- och spirituellt-community där Evelina och Emmy Hammelfelt dagligen delar med sig av deras livsstil och kreativa recept. Foodgeekz handlar om allt från matlagning från grunden med inslag av systrarnas personliga, spirituella resa till tips och råd inom holistisk hälsa.

“Vi har under flera år skapat relaterbart, autentiskt och personligt content på sociala medier. Vi har varit duktiga på att nätverka och ständigt hittat på kreativa vägar för att bredda Foodgeekz som varumärke. Allt från egna produkter, digitala kokböcker, matlagning på yogaretreat till fysiska matlagningsevent.”, säger Evelina och Emmy Hammelfelt.

Vilken TWEEK-godis är er favorit?

“Evelina älskar Corny Crunch bara för att hon ÄLSKAR choklad. Krispet kombinerat med chokladen. Emmy älskar Salty Salute. För hon har ALLTID varit en riktig lakritsälskare.”

Vad betyder TWEEK för er?

“Vi älskar att inte behöva göra avkall på det goda i livet trots att vi lagar mycket näringsriktig mat. TWEEK stillar sötsuget och varenda fredagsmys räddas. TWEEK & Foodgeekz är en perfect match!”

Evelina och Emmy kom i kontakt med TWEEK via deras lokala matbutik, och säger att det var kärlek vid första ögonkastet (och munsbiten). Team TWEEK upptäckte systrarna på Instagram och inspirerades av deras holistiska syn på livet.

Vad innebär det för er att vara officiella TWEEK Ambassadors?

“Att representera ett varumärke som har lika värderingar som oss är något vi är stolta över. När vi receptskapar med TWEEK’s produkter så är det som att vara på ett Tivoli – massvis med gott, färgglatt och det gör det lätt för oss att vara kreativa.”

Om ni fick bygga en helt egen TWEEK-påse, vilka sorter hade ni lagt i den?

“Om vi ska blanda från befintligt sortiment skulle vi vilja kombinera Corny Crunch och Toffee Caramel, men vi skulle vilja skapa en smak av viol och blåbär chews!”

TWEEKs snabba

Toffee or Foamie
Salty or Sweet
All day snacker or Weekend vibing
Romb or Fyrkant
Story or Reels