Rikstäckande lansering av TWEEK i Storbritannien med WHSmith Travel

Rikstäckande lansering av TWEEK i Storbritannien med WHSmith Travel

TWEEK Sweets påsar Fruity Fresh, Sour Supreme, Licorice Love och Smoothie Chews säljs nu i över 100 brittiska butiker hos WHSmith Travel.

WHSmith Travel är Storbritanniens ledande aktör inom segmentet Travel Retail med ett brett utbud av återförsäljare i Storbritannien, främst i anslutning till flygplatser, sjukhus, tågstationer och servicebutiker längs motorvägarna. TWEEK Sweets finns nu tillgängligt på 100 av dessa platser.

TWEEK är det ledande varumärket i Sverige för sockerreducerade konfektyrprodukter med ett brett sortiment av förpackade påsar såväl som produkter i lösvikt. Bolaget förvärvades sommaren 2020 av Humble Group (tidigare Bayn Group).

Hösten 2020 inleddes varumärkets lansering på flera exportmarknader såsom Kina, Storbritannien, Tyskland och de nordiska länderna. Tidigare i år tecknade TWEEK partnerskap med Chef Sam för att introducera varumärket på de spanska och franska marknaderna. På den finska marknaden finns nu TWEEK i fler än 400 butiker över hela landet med S Group.

Lanseringen med WHSmith Travel är en milstolpe och stort framsteg i lanseringen av TWEEK i Storbritannien. Utöver WHSmith Travel säljs TWEEK Sweets också hos Protein Package, Tropicana Wholesale, Muscle Finesse, Creme d'Or och Tree of Life.

"Vi har märkt av ett stort intresse för våra produkter bland återförsäljare såväl som slutkonsumenter i Storbritannien och vi är glada över att nu finnas lättillgängliga för dessa konsumenter och tillsammans med WHSmith Travel främja hälsa och balans i vardagen." – Åsa Rosén, grundare av TWEEK - Sweets with Benefits.