Super Santas har kidnappat vår recap av november!

Super Santas har kidnappat vår recap av november!

Ännu en höstmånad har gått och helt plötsligt gick vi in i vintern och har redan hunnit fira första advent. Vi älskar att få ta del av ert julmys när ni taggar oss på Instagram och Facebook. Tänk att vår skumma tomte har hittat hem till så många Tweeksters! Super Santas slår alla rekord, både på vår sajt tweeksweets.com och i butiker, och det är vi så himla glada över. <3


Trots att nästan hela november har kidnappats av vår skumma tomte gör vi här ett tappert försök att ge er en recap av november månad.


Super Santas Kit

Super Santas hänger kvar hela december och sen lite till, men se till att säkra julgodiset redan nu. Med vårt Super Santas Kit på tweeksweets.com går köpet snabbt och enkelt.

I TWEEK Kits kurerar vårt team innehållet och du slipper våndas över vilka påsar som ska läggas i varukorgen.


TWEEKogram – Christmas edition

Skänk lite extra kärlek i jul med ett TWEEKogram på posten. Fram till jul kan du välja det specialdesignade julkortet till TWEEKogrammet. Varför inte skicka iväg lite Sweets with benefits i julklapp till någon som befinner sig längre bort från dig än du önskar. Vi levererar till alla länder inom EU samt Norge, Storbritannien och Schweiz.

TWEEKogram kan adderas till alla ordrar på tweeksweets.com


Missa inte The TWEEK Christmas Calendar

Varje dag fram till julafton öppnar vi en lucka på TWEEKs stories. Gå till @tweeksweets på Instagram och gör som fler än 20 000 andra och följ med ända fram till jul. Vi bjuder på både matnyttig info och mer eller mindre onödigt vetande.

På vår Instagram får du också nyheter, möjlighet att delta i tävlingar (håll utkik efter vår Christmas Giveaway!) och mycket annat. Följ oss på @tweeksweets


Bower <3 TWEEK

Tillsammans med Bower och våra Tweeksters blir TWEEK mer och mer hållbara! I november har 345 personer skannat och återvunnit 1 570 TWEEK-påsar med Bower. Sedan i juni har vi tillsammans sparat 3 000 gr CO2!

Tack för att ni hjälper oss att bli mer hållbara! Vill du veta hur du återvinner TWEEK med Bower? Klicka här för att läsa om samarbetet på tweeksweets.com.