Sweet news och en oktober recap från Team TWEEK

Sweet news och en oktober recap från Team TWEEK

The TWEEK Starter och Surprise Kit, hållbara tygpåsar i TWEEK-manér, kepsar, t-shirts, gnuggisar, klistermärken, nyckelringar och pins – nu finns The TWEEK Merch och Kit Collections på tweeksweets.com.

Under det senaste halvåret har vi smygstartat kollektionen med våra ambassadörer och utvalda Sweet Pilots. MEN, nu lanserar vi “The TWEEK Merch Collection” på riktigt, för alla Tweeksters! Vi hoppas att det blir ett sätt för er – vårt fantastiska och växande community att stolt kunna visa att ni anslutit er till “the candy revolution”.

Samtidigt som merchandisekollektionen lanseras släpper vi också den nya e-handelfunktionen TWEEK Kits på sajten – en vidareutveckling av att bygga sin egen TWEEK-box på sajten där vi nu erbjuder färdigbyggda TWEEK Kits. Såklart kan också TWEEK Kits kombineras med TWEEKogram :)

I TWEEK Kits är innehållet kurerat av oss på TWEEK med fokus på olika säsonger och behov. Om någon aldrig har smakat TWEEK förut är “The TWEEK Starter Kit” perfekt. Eller är du en inbiten Tweekster som vill bli överraskad? Då erbjuder vi “The TWEEK Surprise Kit”. Framöver kommer fler kit att lanseras med nytt innehåll och fokus.

Trick or TWEEK
Vi kunde inte riktigt föreställa oss trycket när vi släppte säsongspåsen Trick or TWEEK i början av oktober, och det tillfälliga besöket blev därför kortare än vad vi hade räknat med. Nästa år tar vi i från tårna och firar Halloween som vi aldrig har gjort förut!

Bower <3 TWEEK
Med Bower och er har vi sedan i juni sparat 2 292 gr CO2! Ni är 284 personer som tillsammans har skannat och återvunnit 1 236 påsar TWEEK de senaste månaderna. Tack för att ni hjälper oss att bli mer hållbara! Vill du veta hur du återvinner TWEEK med Bower? Klicka här för att läsa om samarbetet på tweeksweets.com.

20 K <3 @tweeksweets
I oktober passerade vi 20 000 följare på Instagram. Helt otroligt, ni är 20 000 grymma Tweeksters som ger oss kärlek, delar med er av er vardag med TWEEK och hör av er med en massa härlig feedback och spännande idéer. Vi är så himla glada över att ni finns där och ska fortsätta försöka vara en gnutta färg och värme i era flöden.

The Sweetest of Pilots
På samma sätt som vårt community på Instagram växer, hittar fler och fler till vår särskilda hörna reserverad för TWEEK Sweet Pilots. Här har det under oktober testats Trick or TWEEK av en handfull utvalda piloter och tidigare har även Sweet Pilots fått “smakprov” från The TWEEK Merch collection. Vårt mål är att varenda Sweet Pilot ska få ta del av smakprov, utmaningar och frågor – och många har redan fått agera pilot i skarpt läge. Vill du också vara en Sweet Pilot? Registrera dig här!