TWEEK expanderar på europeiska marknader – Spanien, Frankrike, Portugal näst på tur

TWEEK expanderar på europeiska marknader – Spanien, Frankrike, Portugal näst på tur

TWEEK Sweets with Benefits inleder nytt partnerskap med Chef Sam för att introducera varumärket på de spanska och franska marknaderna. Finska S Group introducerar också TWEEK till 408 butiker i hela Finland.

TWEEK är det ledande varumärket i Sverige för sockerreducerade produkter och har ett brett sortiment av förpackade och lösviktsprodukter inom konfektyr. Bolaget förvärvades sommaren 2020 av Humble Group (tidigare Bayn Group). Hösten 2020 började varumärket lanseras på flera exportmarknader som Kina, Storbritannien, Tyskland och de nordiska länderna. TWEEK har nu tecknat ett partnerskap med Chef Sam för att introducera varumärket på de spanska och franska marknaderna.

Chef Sam är ett multinationellt företag med närvaro i 14 länder vars uppdrag är att utveckla hälsosamma livsmedels- och dryckesvarumärken över hela Europa.

"På Chef Sam är vi mycket glada över partnerskapet med TWEEK. Vi tror starkt att den överlägsna kvaliteten och det nyttigare alternativet som TWEEK erbjuder kommer att uppskattas av både återförsäljare och konsumenter i våra länder", säger Jose Cano Serrano, VD Chef Sam.

På den finska marknaden har TWEEK avtal med S Group, en kundägd, finsk företagsgrupp inom handels- och servicebranschen, med mer än 1800 butiker i Finland. Med S Group finns nu TWEEK i fler än 400 butiker över hela landet.

”TWEEK växer stadigt och är glada över att fortsätta vår godisrevolution tillsammans med våra nya affärspartners. I vår värld av idag ser vi ett genuint intresse för mer hälsosamma alternativ bland såväl återförsäljare som slutkonsumenter. Vi är glada över att vara en del av den globalt växande rörelsen - att främja hälsa och balans i livet, Åsa Rosén, grundare TWEEK.