TWEEK når fler norska Tweeksters med marknadsledande NorgesGruppen & MENY

TWEEK når fler norska Tweeksters med marknadsledande NorgesGruppen & MENY

TWEEK Sweets with Benefits marknadsförs med MENY, Norges största stormarknadskedja med 186 butiker och fortsätter att växa på den nordiska marknaden.

TWEEK är det ledande varumärket i Sverige för sockerreducerade produkter och har ett brett sortiment av förpackade och lösviktsprodukter inom konfektyr. Bolaget förvärvades sommaren 2020 av Humble Group (tidigare Bayn Group).

Hösten 2020 började varumärket lanseras på flera exportmarknader som Kina, Storbritannien, Tyskland och de nordiska länderna. TWEEK tecknade under 2021 ett partnerskap med Chef Sam för att även introducera varumärket på de spanska och franska marknaderna. Nu fortsätter expansionen inom den nordiska marknaden tillsammans med MENY.

MENY är Norges största stormarknadskedja med 186 butiker och cirka 10 000 anställda, varav närmare 1 000 har certifikat i livsmedelsvetenskap. Kedjan ingår i NorgesGruppen, ett av Norges största företag och marknadsledare inom dagligvarubranschen.

MENY fokuserar långsiktigt på urval, kvalitet, service och proffs inom livsmedel. Visionen är att passionen hos MENY kan förändra människors matvanor - om du äter bättre kommer du också att leva bättre.

– Att TWEEK nu också finns att köpa hos MENY i Norge är en otrolig framgång för vår ständigt pågående godisrevolution. Tillsammans med våra norska Tweeksters och MENY fortsätter vi nu att växa och når därmed fler människor som söker ett välsmakande socker- och kalorireducerat alternativ till traditionellt godis. Vår mission att främja hälsa och balans i livet fortsätter och vi är glada att välkomna MENY till Tweekfamiljen, säger Åsa Rosén, grundare av TWEEK.