TWEEK presenterar nytt partnerskap med globala podcasten Coming Home

TWEEK presenterar nytt partnerskap med globala podcasten Coming Home

TWEEK - Sweets with benefits är stolt partner till podcasten Coming Home av och med internationella skådespelerskorna Sandra Andreis och Laura Bach.

– Vi på team TWEEK delar Sandra och Lauras vision och genuina vilja att göra gott samt att hitta en balans i vardagen. Därför är partnerskapet med Coming Home helt självklart för oss och vi tror även att vårt community kommer att bli lika inspirerade, säger Sasha Naess, marketing manager för TWEEK.

Podcasten Coming Home med internationella gäster och experter har premiär i dag, fredag den 4 mars och blandar personliga historier om avgörande livshändelser, med sårbara samtal och vetenskapliga såväl som spirituella perspektiv.

– Vårt samarbete med TWEEK är ett partnerskap baserat på våra gemensamma värderingar; att vara snäll mot sig själv, skapa en hållbar livsstil inifrån och ut och att ha så roligt som möjligt medan man gör det, säger Sandra Andreis och Laura Bach.

Coming Home vill ge kunskap och väcka lusten till att se och bryta de beteendemönster som inte längre tjänar en. I podcastens första två avsnitt delar programledarna Sandra Andreis och Laura Bach själva med sig av deras berättelser med läkaren Per Hamid Ghatan (avsnitt 1) och Vanessa Paige (avsnitt 2) som gästande experter. I kommande avsnitt hörs bland andra norska sångerskan och låtskrivaren Ane Brun Coming Home.

För TWEEK är partnerskapet med Coming Home ett sammanförande av två olika världar, storytelling och hälsosamt godis, och ett sätt att fortsätta bygga på ett öppet och inkluderande community. Samarbetet mellan TWEEK och Coming Home sträcker sig året ut och kommer att bland annat innebära samordnade event och andra överraskningar för alla Tweeksters.

– Vi på TWEEK är stolta över att få vara en del av Sandra och Lauras resa med Coming Home och de ringar på vatten som kommer med deras initiativ. Vi på TWEEK ämnar att inspirera till balans och ett hälsosamt liv, vilket inte bara handlar om vad vi stoppar i munnen utan även vad vi tänker, hur vi lever och vad vi konsumerar på alla plan i livet, säger Sasha Naess.

– Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha en partner som tror lika mycket på kraften i allas våra personliga historier som vi gör. Våra gästers mod, sårbarhet och kunskap stöttas av TWEEK och det är otroligt fint. Att TWEEK heller aldrig kommunicerar med “måsten” eller pekpinnar utan vill inspirera och inspireras är imponerande, säger Sandra Andreis och Laura Bach.

Om Coming Home
Coming Home är en ny, global berättelsebaserad podcast på engelska med internationella gäster av skådespelarna, svenska Sandra Andreis (The Head, Deg, We Got This, Morden i Sandhamn ) och danska Laura Bach (Gangs of London, The Head, Den som dräper).

Podcastens första avsnitt släpps fredag den 4 mars på alla podcastplattformar och på cominghomepodcast.com