TWEEKogram – skicka TWEEK till någon du tycker är sweet!

TWEEKogram – skicka TWEEK till någon du tycker är sweet!

TWEEK Sweets lanserar nya funktionen TWEEKogram i sin webbshop www.tweeksweets.com. Nu kan du skicka en box TWEEK-godis med en specialdesignad hälsning till någon du vill överraska.

– Vi är så glada över att äntligen kunna erbjuda denna tjänst till våra fantastiska kunder, TWEEKogram är en funktion vi velat utveckla under en längre tid. Den tuffa och utmanande tid vi genomlevt i pandemins grepp verkar till viss del ha fört med sig ökad empati och generositet - en ny uppskattning för det vi faktiskt har. Vi vill vara en del i den positiva rörelsen på de sätt vi kan om så bara genom en så enkel sak som att underlätta för våra Tweeksters att kunna överraska med en gåvobox till nära och kära, vänner, kollegor eller vem som helst man vill sprida lite kärlek till, säger Åsa Rosén, grundare av TWEEK.


Tidigare i juni lanserade TWEEK Sweets en ny visuell profil med uppdaterad webbdesign. I samarbete med konstnären Lisa-Stina Pettersson har “Tweekade” och diversifierade frukter, bär och figurer tagits fram och på sajten har traditionella knappar, bakgrunder och ikoner bytts ut mot Petterssons specialdesignade illustrationer för att skapa en mer välkomnande, inspirerande och personlig plats.

Även i nya webbfunktionen TWEEKogram möter vi de nya illustrationerna på vykort som skickas med i budet. Bland vykorten finns hälsningar som “My sweet friend with benefits!”, “Have a great TWEEKend!” och “You’re one in a melon”.

Så skickar du ett TWEEKogram!
Gå in på tweeksweets.com och bygg din TWEEK-box med 5, 15 eller 25 valfria påsar. I shoppen klickar du sedan på “Skapa TWEEKOgram” och väljer mellan de fem olika specialdesignade hälsningarna. Skriv in dina kontaktuppgifter samt till personen som ska få TWEEKogrammet, välj betalsätt och så sköter vi resten.

Om TWEEK
TWEEK är ett av de ledande varumärkena i Sverige för sockerreducerad konfektyr och erbjuder ett brett sortiment av såväl förpackade produkter som unika lösviktssorter. Bolaget förvärvades sommaren 2020 av Humble Group (tidigare Bayn Group). Varumärket påbörjade hösten därefter lansering i flera exportmarknader såsom Kina, Storbritannien, Tyskland och de övriga nordiska länderna.