The

Community

THE SWEETEST OF PILOTS

TWEEK finns i dag tack vare alla Tweeksters där ute – alla ni som har varit med oss från start, hittat oss på vägen och delat med er av TWEEK till nära och kära. Tillsammans med er har vi vuxit och kan nu räkna in tusentals personer runt Europa och världen till vår TWEEK-familj.

Vi jobbar hårt för att ni ska veta och känna att vi uppskattar er! När vi vintern 2020 startade Sweet Pilots var det för att kunna bjuda in Tweeksters som är lite extra engagerade att ta del av vår utveckling och hjälpa oss framåt. Och vilket överväldigande engagemang vi möttes av!

Vi är så glada över att kunna fortsätta the candy revolution med er. Har du inte redan registrerat dig till vårt nyhetsbrev, vill bli en Sweet Pilot eller vill samarbeta med oss på något sätt? Gör det via formulären längst ned på sidan.

– Åsa, The Original Sweet PilotTWEEKSTERS

Vi anser att alla som äter och älskar TWEEK är Tweeksters. Ni utgör grunden för vårt varumärke och det är med er som vi kan växa och bli större.

SWEET PILOTS

Alla Tweeksters kan registrera sig som en TWEEK Sweet Pilot och ta del av nyheter och uppdrag från Team TWEEK med jämna mellanrum.

Sweet Pilots känner oss lite extra väl och vi litar på er kunskap och era åsikter när vi står inför utveckling av TWEEKs produkter och varumärke.

TWEEKs grundare Åsa Rosén är ju The Original Sweet Pilot, men ju fler vi blir som testar, utvärderar och utvecklar TWEEK – desto bättre blir vi.

"Så gott! Dessa godisbitar har så härlig konsistens. Godaste sockerfria godis jag ätit!"
Love Wallin

"Bästa godiset. Underbart goda och sockerfria, en skänk från ovan för mig som inte äter socker."
Pernilla Larsson

"God och perfekt konsistens. Rekommenderar!"
Linda Åkesson

"Så god lakrits! Gillar du lakrits så kommer du att älska Licorice Love!!!"
Mona Wetterström

"Vill alltid ha Smoothie Chews hemma, älskar dem!"
Madelene Nilsson

"Så gott och alltid snabb leverans!"
Anne Paulsson

”Det här är det bästa som hänt mig, godisråtta som jag är. Äntligen kan jag som viktväktare unna mig godis med gott samvete.”
Emma

GET 15% ON YOUR FIRST ORDER

BECOME A SWEET PILOT

COLLABORATE WITH TWEEK

Swipe!